Categorieën

15% korting op de eerste wijnbox

Actie!!

Korting: 15% korting op de eerste wijnbox

Code: WIJN15WP

Looptijd: t/m 29-02

Voorwaarden: Alleen geldig op de wijnbox. Minimale afname is twee boxen. 


 
 
 
Lees hier hoe dit idee is ontstaan en wat je precies kunt verwachten van Hellofresh wijnbox.
Hellofresh wil je graag laten zien hoe een goede combinatie tussen wijn en een gerecht ervoor zorgt dat beiden nog beter tot hun recht komen. Daarnaast wil Hellofresh het gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben ze iets nieuws bedacht: vanaf nu kun je een Wijnbox bestellen.
Smaakvolle wijn is er in alle soorten en maten en vind je over de hele wereld. Er zijn dan ook veel proeverijen aan voorafgegaan om de wijnen voor onze Wijnbox te selecteren (wat wij natuurlijk helemaal niet erg vonden!). Met onze Wijnbox smaakt een HelloFresh-gerecht nóg lekkerder!
 
 
Wat houdt de Wijnbox in?
Iedere week selecteren we twee wijnen in een fles van 375 ml die uitstekend bij twee gerechten uit de HelloFresh Box passen. Uit elk flesje kun je zo’n drie glazen wijn drinken.

Wekelijks leggen we uit waarom de wijn goed bij een bepaald gerecht uit de box past. We doen dit voor elk type HelloFresh Box. Ook geven we uitleg over typische wijntermen en wat deze precies inhouden. Zo ben je, als je wekelijks de Wijnbox bestelt, binnen de kortste keren een echte wijnexpert.
 
We variëren wekelijks met verschillende wijnen uit verschillende streken. Er zit altijd een rode en een witte wijn in de Wijnbox.

De Wijnbox wordt samen met de maaltijdbox thuisbezorgd (goed om te weten: de Wijnbox kun je alleen in combinatie met een maaltijdbox bestellen).
 
 
 
 
Inspiratie voor een winterse dag
Maak een traditionele glühwein met kaneel en kruidnagel. Proost!
Benodigdheden voor 4 personen:
1 flesje rode wijn uit de box
125 ml water
50 g suiker
1 kruidnagel
1 kardemompeul
1/2 sinaasappel
1/4 citroen
1 kaneelstokje
Benodigdheden:
pan met deksel
zeef
glazen
Bereidingswijze:
Snijd de sinaasappel en citroen in partjes.
Meng alle ingrediënten in een pan met deksel. Verwarm op middelmatig vuur, maar zorg ervoor dat het niet kookt (want dan verdampt de alcohol). Verhit de glühwein 10 minuten.
Zeef de glühwein boven de glazen.
 

Bezoek Deze Website

1 |